Tipsa Nyheter

Hej, tack för att du tipsar oss. Det är frivilligt att uppge namn och kontaktuppgifter, men nödvändigt om vi ska kunna kontakta dig. Det ökar möjligheterna för oss att gå vidare med ditt tips. Du har alltid skydd som källa.

Om du har ett mycket känsligt tips som du inte vill ska kunna spåras tillbaka till dig, använd istället vår krypterade tjänst TV-leaks. (Och tänk på att din historik sparas i webbläsaren och i det nätverk du använder så det går att se att du har surfat in på TV-leaks. Använd därför en dator utan anknytning till dig eller det område du tipsar om.)

*
*
*
*
Har du någon bevisning som styrker din berättelse? Bifoga gärna dokumentation (t.ex. kvitton, anmälningar, myndighetshandlingar, bilder, filmer och skärmdumpar)
Tillåtna filtyper: .DOC, .DOCX, .XLS, .XLSX, .PDF, .TXT, .PNG, .JPG, .JPEG, .GIF, .MP4, .AVI
Max 20 filer kan laddas upp.

De uppgifter om dig och/eller ditt bolag som du anger i formuläret använder SVT för att kunna komma i kontakt med dig angående ditt tips. Vi skyddar personuppgifterna genom adekvata säkerhetsåtgärder.

Personuppgiftsbehandlingen sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 031-83 71 93 eller dataskyddsforordningen@svt.se